Настани / Новости

09
Јануари
2015

Груевски и Ристовски промовираа 10 нови наслови, досега преведени 907 книги

Груевски и Ристовски промовираа 10 нови наслови, досега преведени 907 книги ...

повеќе...
09
Јануари
2015

Промовирани 10 нови наслови

Промвирани 10 нови наслови На 9.01.2015 година, во просториите ...

повеќе...
21
Октомври
2014

Промовирани 11 нови наслови

Промовирани 11 нови наслови На 21.10.2014 година, во просториите на &bdqu...

повеќе...
21
Октомври
2014

Вкупно преведени 897 книги, проектот ќе се дополни со 200 нови наслови

Вкупно преведени 897 книги, проектот ќе се надополни со 200 нови наслови ...

повеќе...
07
Јуни
2014

Груевски и Ристовски промовираа 12 нови наслови, досега преведени 886 книги

 

Груевски и Ристовски промовираа 12 нови наслови, досега преведени 886 книги ...

повеќе...

Нашите НАЈНОВИ книги

Меѓународно јавно право

Меѓународно јавно право

Автори:

Денис Алан

повеќе...

Кетеринг менаџмент

Кетеринг менаџмент

Автори:

Ненси Ломан Скенлон

повеќе...

Прирачник за педијатрија

Прирачник за педијатрија

Автори:

Роберт Ц. Такер
Роберт Ј. Меклур
Карло Л. Ацерини

повеќе...

Енергијата и животната средина

Енергијата и животната средина

Автори:

Џејмс А. Феј
Ден С. Голом

повеќе...

Маркетинг во патувањата и туризмот

Маркетинг во патувањата и туризмот

Автори:

Виктор Т. Ч. Мидлтон
Алан Фајал
Мајкл Морган

повеќе...

Инженерство на хемиски реакции

Инженерство на хемиски реакции

Автори:

Октав Левеншпил

повеќе...

Сексуално преносливи болести

Сексуално преносливи болести

Автори:

Кинг Х. Холмс
Фредерик Спарлинг
Волтер Е. Стам
Питер Пајет
Џудит Васер
и други

повеќе...

Вовед во космологија

Вовед во космологија

Автори:

Барбара Рајден

повеќе...

Меѓународно казнено право

Меѓународно казнено право

Автори:

Андре Хуе
Рене Коерин-Жулен

повеќе...

Учебник по хирургија на Сабистон

Учебник по хирургија на Сабистон

Автори:

Кортни М. Таунсенд, помладиот
Даниел Бошам
Марк Еверс
Кенет Л. Матокс

повеќе...