Настани / Новости

14
Мај
2017

Промовирани нови 14 наслови

На 14.05.2017 година, во Читалната 1000 книги, беше одржана 64-та промоција н...

повеќе...
13
Октомври
2016

Промоција на последните 10 наслови

На 13.10.2016 година, беше одржана 63-та промоција на 10 наслови т.е. последн...

повеќе...
13
Јуни
2016

Промоција на нови 10 наслови

На 13.06.2016 година, во просториите на „Читалната 1000 книги&ldqu...

повеќе...
15
Март
2016

Промоција на 10 нови наслови

На 15.03.2016 година, во просториите на „Читалната 1000 книги&ldqu...

повеќе...
01
Март
2016

Промовирани нови 12 наслови

На 01.03.2016 година, во просториите на „Читалната 1000 книги“ бе...

повеќе...

Нашите НАЈНОВИ книги

Моќта на педагогијата

Моќта на педагогијата

Автори:

Џени Лич

повеќе...

Наставата и комуникацијата

Наставата и комуникацијата

Автори:

Роберт Јуинг
Том Лори
Џој Хигс

повеќе...

Микробиологија – Прирачник на Шаум

Микробиологија – Прирачник на Шаум

Автори:

д-р Едвард Алкамо
Џенифер М. Варнер

повеќе...

Применета биокатализа

Применета биокатализа

Автори:

Одри Ј. Ј. Штратоф
Патрик Алдеркруц

повеќе...

Размислување на децата

Размислување на децата

Автори:

Роберт С. Сиглер
Марта Вагнер Алибали

повеќе...

Учебник за тотални протези

Учебник за тотални протези

Автори:

Артур О. Ран
Џон Р. Ајванхо
Кевин Д. Пламер

повеќе...

Училишна дидактика

Училишна дидактика

Автори:

Микаел Улјенс

повеќе...

Авијарна медицина

Авијарна медицина

Автори:

Хаиме Сејмур

повеќе...

Концепти на оперативните системи

Концепти на оперативните системи

Автори:

Абрахам Силбершац
Питер Бер Галвин
Грег Гагни

повеќе...

Вовед во меѓународна економија

Вовед во меѓународна економија

Автори:

Хенк Јагер
Катринус Јепма

повеќе...