Настани / Новости

16
Април
2021

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Од 16.04.2021 година, Читална 1000 книги ќе почне да прима посетители. Работн...

повеќе...
14
Мај
2017

Промовирани нови 14 наслови

На 14.05.2017 година, во Читалната 1000 книги, беше одржана 64-та промоција н...

повеќе...
13
Октомври
2016

Промоција на последните 10 наслови

На 13.10.2016 година, беше одржана 63-та промоција на 10 наслови т.е. последн...

повеќе...
13
Јуни
2016

Промоција на нови 10 наслови

На 13.06.2016 година, во просториите на „Читалната 1000 книги&ldqu...

повеќе...
15
Март
2016

Промоција на 10 нови наслови

На 15.03.2016 година, во просториите на „Читалната 1000 книги&ldqu...

повеќе...

Нашите НАЈНОВИ книги

Моќта на педагогијата

Моќта на педагогијата

Автори:

Џени Лич

повеќе...

Наставата и комуникацијата

Наставата и комуникацијата

Автори:

Роберт Јуинг
Том Лори
Џој Хигс

повеќе...

Микробиологија – Прирачник на Шаум

Микробиологија – Прирачник на Шаум

Автори:

д-р Едвард Алкамо
Џенифер М. Варнер

повеќе...

Применета биокатализа

Применета биокатализа

Автори:

Одри Ј. Ј. Штратоф
Патрик Алдеркруц

повеќе...

Размислување на децата

Размислување на децата

Автори:

Роберт С. Сиглер
Марта Вагнер Алибали

повеќе...

Учебник за тотални протези

Учебник за тотални протези

Автори:

Артур О. Ран
Џон Р. Ајванхо
Кевин Д. Пламер

повеќе...

Училишна дидактика

Училишна дидактика

Автори:

Микаел Улјенс

повеќе...

Авијарна медицина

Авијарна медицина

Автори:

Хаиме Сејмур

повеќе...

Концепти на оперативните системи

Концепти на оперативните системи

Автори:

Абрахам Силбершац
Питер Бер Галвин
Грег Гагни

повеќе...

Вовед во меѓународна економија

Вовед во меѓународна економија

Автори:

Хенк Јагер
Катринус Јепма

повеќе...